Shkarkohet Voltana Ademi si kryetare e Shoqatës së Bashkive, ja kush e zëvendëson

LEZHË

Asambleja e jashtezakonshme Shoqates se Bashkive teëvendit qe u zhvillua sot në Lezhe ka shkarkuar Voltana Ademin nga ky pozicion.

 Në vend të Ademit është zgjedhur kreu i bashkisë Lezhë, Pjerin NdreuAsambleja e jashtezakonshme e Shoqatës së Bashkive të vendit që u zhvillua sot në Lezhë ka shkarkuar Voltana Ademin dhe në vend të sajë është zgjedhur kreu i bashkisë Lezhe Pjerin Ndreu.

Të Fundit