Sa dhe si e ndjekin modën shqiptarët?!

Si vishen shqiptarët? Ne kemi dalë në rrugët e Tiranës, për të pyetur qytetarë të moshave të ndryshme, sesa kohë dhe vëmendje i kushtojnë veshjes. E në fund nuk mund të mungonte një sfilatë e improvizuar nga vetë të intervistuarit.

Të Fundit