Rritet numri i shtrimeve në spitalet COVID, skaneri i ‘Shefqet Ndroqit’ mbi 10 ditë i prishur. Urgjencat përcillen tek Infektivi

Situata në 4 spitalet covid në vend paraqitet serioze. Mësohet se këto ditë ka pasur një numër të lartë shtrimesh në spitalet COVID 1 dhe COVID 2 ka rreth 70 urgjenca ditore.

Kapaciteti i shtretërve në 4 spitalet mund të shkojë nga 550 deri në 600. Ndërkohë, prej më shumë se 10 ditësh skaneri i spitalit ‘Shefqet Ndroqi’ është i prishur, dhe të gjitha rastet referohen drejt COVID1.

Aktualisht në të gjitha spitalet rajonale ka rreth 20 pacientë të shtruar me koronavirus, që marrin trajtim

Të Fundit