“Rri me kollare si ushtria e Napoleon Bonapartit” deklarata e Kujtim Gjuzit per Novruz

Sot është dita e Sulltan Novruzit, një festë e rëndësishme për besimtarët bektashinj.Në ishim pranë kryegjyshatës botërore të bektashinjve dhe i pyetëm qytetarët për kuptimin e kësaj feste.Byreku me lek është ndër simbolet e festës dhe kujt i bie leku, do të jetë me fat për vitin në vazhdim.

Të Fundit