“Full ekstra”, punonjësja e qendrës së masazhit: G****e për 50 mijë Lekë!

Në Tiranë ka gëluar biznesi i masazheve, por shumë prej salloneve SPA ofrojnë edhe shërbime seksuale, ndonëse prostitucioni është me ligj i ndaluar në Shqipëri. Në një qendër të tillë, të quajtur Smart Spa, pranë zonës së 9-katësheve, vajzat, ofrojnë marrdhënie seksuale kundrejt shumave të parave. Aty mund të zgjedhësh vajzën që do, dhe më pas të konsumosh raport intim. Për gjithë “shërbimin full ekstra”, vajzat thonë, se duhet paguar 100 euro.Atop thtonë, se shpesh u vijnë klientë në mes të natës dhe të pirë, por nuk i kthejnë dot mbrapsht, pasi menaxherët i kontrollojnë në kamera.Vec aktivitetit seksual të kundraligjshëm, këto qendra janë kthyer në shqetësim edhe për banorët e pallatit, ku zhvillohet prostitucioni i kamufluar.Për këtë ka dijeni edhe inspektori i zonës, i cili thotë, se e ka nën kontroll “bazën” e prostitucionit.

Të Fundit