Rreh femijet me shkop, denoncon ish-gruan: Dhune barbare ndaj femijeve

Një qytetar i divorcuar ka dërguar në “Stop” video të dhunës barabare, që ish-gruaja e tij ushtron ndaj fëmijëve. Nëna, që ka marrë kujdestarinë e fëmijëve shfaqet në video,duke rrahur fëmijët fizikisht me duar dhe me shkop.

Të Fundit