Rama tregon skemen si do te ndahen leket!

Në vend u shpall gjendja e fatkeqësisë natyrore për një muaj, ndërsa kryeministri Rama foli për paga lufte ndaj punonjësve të biznesit të vogël, pagesave të papunësisë dhe atyre që marrin përkrahje sociale.

Në mesditë u mbajt mbledhja e këshillit të sigurisë kombtare, e thirrur nga presidenti Meta dhe e zhvilluar online.

Të Fundit