Rama e sulmoi per dekoratat, pergjigjia “tronditese” e presidentit Meta! – Stop – 12 Nentor 2020

Kryeministri Rama atakoi dje presidentin Meta, kur tha, se Likja thotë, se qeveria nuk asnjë plan, ndërsa plani i vetëm, që ka Likja, është si t’i ndajë dëshmorët në mjeshtra sporti, mjeshtra pune e mjeshtra votash.Dhe nuk vonoi reagimi i presidentit, i cili nxorri sot një tjetër dekoratë. Meta vlerësoi me dekoratën “Nënë Tereza” veprimtarin Skënder Përpepaj, pasi ky fundit ka ndërtuar rrugë e kullë në vendlindjen e tij Curraj.

Të Fundit