Qytetarja denoncon: Prokuroria nuk më jep lekët dhe celularët!

Jemi në Tiranë, ku një zonjë tregon, se bashkëshorti i saj, në momentin, që është arrestuar i jane sekuestruar makina, 2 celularë, dhe 1810 euro. Ka dalë urdhri për kthimin e sendeve të tij, që në maj 2021, por ka marrë vetëm makinën dhe i kanë ngelur celularët dhe shuma e eurove.Avokati Arben Llangozi shpjegon, se ligji thotë, se sendet e sekuestruara kthehen menjëherë, por këtu e kanë komplikuar, që paratë bllokohen në llogari të Prokurorisë së Përgjithshme.Zonja i drejtohet Prokurorisë së Elbasanit, ku nisën procedurat për kthimin e sendeve të bashkëshortit të saj.Pasi merr paratë dhe kërkon edhe dy celularët, zonjën e përcjellin, duke i thënë, se ka mbaruar punë e të mos i shqetësojë më.Mesa duket telefonat kanë humbur në gjykatë.

Të Fundit