“Qenke bilbil nga goja” zaptuesi i pronës del blof me gazetaren

Për problemin e qytetarit Petrit Lulo, i cili nuk po mundet të rrethojë pronën e vet, edhe pse ka një leje për këtë, gazetarja pyet zaptuesin e rrugës, Eduard Veliu.Ai pretendon, se ka përfituar servitutin me vendim të Këshillit Bashkiak në vitin 2014, por nuk tregon asnjë dokument për këtë.Toni Beni, i policisë bashkiake qendrore, tregon kompetencat e IKMT-së dhe policisë bashkiake.

Meqë Eduardi nuk na dha dokumentat, pyesim tek Bashkia Himarë, ku flasim me Drejtorin e Urbanistikës, i cili do të verifikojë, nëse është marrë në vitin 2014 leja e servitutit nga Eduardi.

Të Fundit