Qëndra shëndetësore në Linzë është katandisur si mos më keq

Në mbikalimin e Kavajës mbrojtëset anësore lëvizin, duke mos ofruar siguri për qytetarët dhe automjetet. Në autobusin e linjës Qendër-Kashar shihet televizor. Qendra shëndetsore Linzë është katandisur në një gërmadhë dhe shkrimi është bërë më lapustil e me dorë. Në Shkodër një qytetar tërheq pemën me motorr. Janë disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në studion e “Stop” në pjesën e parë.

Të Fundit