Pedonalja e Kamzës hyn në shtëpi e dyqaneve, Stop zgjidh problemin.

Në Kamëz po materializohet projekti i pedonales, por pa marrë parasysh se ai cënon banesat e qytetarëve dhe bizneset, që paguajnë rregullisht taksat në shtet.Banorët ankohen, se projekti u shkon në derën e shtëpisë.I janë drejtuar bashkisë, por nuk kanë marrë kurrë as zgjidhje dhe as përgjigje.Inxhinieri i firmës zbatuese Agim Duka thotë, se nuk ka kompetencë të ndërhyjë në projekt. Ndërsa Artan Dërvishi,drejtori për median në bashkinë Kamëz, pas këmbënguljes së “Stop” premton, se projekti do të rishikohet, që të mos cënohet prona private.

Të Fundit