Hitparade i absurdit shqiptar…?!

Një autobuz i mbingarkuar është pamja më e zakontë në rrugët e kryeqytetit.Një makinë filmohet duke hedhur inertet nga ura. Plehrat në Porto Romano vazhdojnë të mbeten një problem i pazgjidhur.Uji i pijshëm del i zi si zift nga rubineti. Në QSUT ka rradhë për planifikimin e vizitave. Këto dhe të tjera transmetohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën e përjavshme “hitparade i absurdit”.

Të Fundit