Pas 5 vjet zvarritje nga gjykata, ”Stop” ndihmon babain te bashkohet me te birin

Në tetor 2017 transmetuam rastin e dhimbshëm të familjes Patozi nga Kurjani i Fierit.Pas vdekjes së nënës së Aleksandrosit të vogël, gjyshërit nga nëna e marrin djalin 40 ditësh dhe nuk ia kthejnë babait Ajet Patozi. Gjithcka u bë me ndihmë nga Gjykata e Beratit dhe psikologja Bruketa Zoto.Apeli Vlorë, duke marrë pasasysh gjithë situatën dhe duke gjykuar në themel përsëri cështjen, konkludoi, se fëmija duhet të rrijë me babain, pasi rritja e tij me gjyshërit, do të ishte negative në formimin e personalitetit normal të 4 vjecarit. Por një kërkesë e gjyshërve Tana në Gjykatën e Lartë për pezullimin e veprimeve përmbarimore, bëri, që psikologët të shprehen, se rritja e djalit me gjyshërit, është e rrezikshme për të. Sot babë e bir janë në Greqi, pas një procesi shumë të gjatë. Ajeti dhe Aleksandros përshëndesin nga Greqia dhe falenderojnë emisionin “Stop”, si mbështetje, që ata të dy janë bashkë.

Të Fundit