Parlamenti debaton per reformen zgjedhore!

Parlamenti u mblodh sërish në seancë plenare si cdo të enjte.Nuk munguan as sot fjalimet e kryeministrit dhe deputetëve të tjerë, mbushur me batuta për cështjet e ditës. Kryesisht u debatua për reformën zgjedhore, që megjithë përpjekjet e negociatat, nuk ka arritur të përfundojë.

Të Fundit