Pandeli Majko përfundon në internim?

Gjatë turit të falenderimit në Kukës, drejtuesi socialist i qarkut tha, se ishte jashtëzakonisht i kënaqur, me rezultatin dhe punën atje. Por kryeministria Rama tregoi, se kur e caktoi Majkon në Kukës, ky i fundit e priti sikur po shkonte në internim.

Të Fundit