Paguan 2-fish legalizimin e shtepise, Stop zgjidh situaten!

Qytetari Hysni Jaku, banor në rrugën “Siri Kodra” në Tiranë tregon, se në vitin 2010, i ka dalë fatura e legalizimit dhe ai nisi pagesat.Meqë nuk i kishte të gjitha paratë e nevojshme, shkoi në emigracion, por kur u kthye në 2018-ën i dhanë sërish fatura, duke mos marrë në konsideratë ato, që kishte paguar.Pas ndërhyrjes së gazetares së emisionit “Stop” në Agjensinë Shtetërore të Kadastrës, menjëherë u hartua relacioni dhe përllogaritja dhe qytetarit Hysni Jaku do t’i kthehen paratë e paguara tepër.

Të Fundit