Opozita e Bardhit, Berishës apo Bashës, çfarë po ndodh me Partinë Demokratike?

Sot përkujtohet 7 vjetori i shenjtërimit të Nënë Terezës. Opozita 3 B (Berisha, Basha e Bardhi) ka zhvilluar sot disa aktivitete të ndara. Lulzim Basha mblodhi krerët e degëve të pjesës së tij të partisë. Ndërsa Gazmend Bardhi mblodhi deputetët, që e mbështesin atë, Berishën dhe aleatët e tjerë.

Të Fundit