OBSH kundër Berishës, vaksinat kineze janë të sigurta.

Ish-kryeministri Sali Berisha ka bërë një status në facebook, ku shprehet, se vaksinat kineze janë të pasigurta për personat mbi 60 vjec.Por lajmet nga Kina tregojnë, se ky shtet ka nisur vaksinimin me grupet e personave, që punojnë në profesione me risk të lartë, ndërsa tani po nisin dhe personat mbi 60 vjec. Nga ana tjetër Gjermania po merr vaksina kineze. Po kështu OBSH doli me konkluzionin, se vaksinat kineze, që po përdoren në 55 shtete, janë të sigurta.

Të Fundit