“Nuk ushqehet e nuk lëviz” apeli i dëshpëruar i prindërve për operacionin e Muhamedit

5 vjeçari nga Tetova, Muhamed Ridja, është në gjendje kritike për jetën.

Muhamedi nuk komunikon, nuk ushqehet dhe nuk lëviz .Për ndërhyrjen e tij nevojiten 15.000 €. Familja e tij nuk ka asnjë mundësi, për ta përballuar koston e operacionit. “Stop” e “Fundjavë ndryshe” bënë thirrje për mbledhjen e kësaj shume! Nuk vonuan qytetarët, që iu përgjigjën thirrjes sonë. Muhamedi u operua në Turqi dhe këto ditë kthehet pas ndërhyrjes së suksesshme.

Të Fundit