“‘Nuk ka me fonde” bashkia le shtepinë pa tavan dhe dritare.

Ndodhemi në fshatin Syzezë në Urën Vajgurore. Agim Hasanaj prej kushteve të vështira, ka kërkuar t’i ndërtohet një shtëpi, e cila filloi nga Bashkia në vitin 2017, por nuk përfundoi kurrë.Shtëpia sot është pa dritare, pa dyer dhe pa tavan. Agimi thotë, se nga kryetarja e bashkisë, i është thënë, se nuk ka më fonde. Në këtë gërmadhë jetojnë 6 veta dhe një fëmijë i vogël një muajsh me kempin e djalit 100 mijë lekë të vjetra.Jemi drejtuar në bashkinë e Urës Vajgurore dhe kemi komunikuar me punonjësen e sektorit të të pastrehëve. Ajo thotë, se rindërtimi i shtëpisë së Agim Hasanajt ka nisur në vitin 2017 me ndihma të donatorëve dhe nuk ka patur më fond, për ta përfunduar. Në mbledhjen e të martës, objekti mund të miratohet për përfundim.

Të Fundit