Një tjetër sukses i Gentian Zenelaj, “E kuqe”, shfaqet premiera e veprës në teatër

Mbrëmë në sallën e teatrit eksperimental u shfaq për publikun premiera e veprës “E kuqe” me regji nga Altin Basha. Gentian Zenelaj ishte në rolin kryesor të shfaqjes dhe ne transmetojmë pamje nga premiera, që shënoi një sukses.

Të Fundit