Një kupë 6 mijë Euro, ja ku shitet akullorja më e shtrenjtë në botë

Një akullore ka hyrë në librin e rekordeve Gines, pasi kushton plot 6211 euro një kupë. Akullorja është realizuar nga një kompani japoneze dhe është dashur një vit e gjysmë për ta realizuar. Arsyeja e kostos së lartë vjen nga përdorimi i ingredientëve të rrallë, tartufi i bardhë i agimit, parmigiano reggiano, sakeja kasu, si edhe një fletë ari e tretshme.

Të Fundit