Nisma e Stop dhe “Shqiptaret per Shqiptaret” per ndertimin e pallateve ne Thumane.

Sot në të gjithë vendin flamuri është ulur në gjysmështizë në nderim të viktimave të tërmetit, që tronditi vendin. Ndërsa në Durrës e Thumanë, zonat më të prekura nga fatkeqsia natyrore, është shpallur gjendja e jashtëzakonshme.”Stop” në bashkëpunim me “shqiptarët për shqiptarët” dhe fondacionin “Firdeus” njoftuan, se marrin përsipër ndërtimin e pallateve të shembur nga tërmeti në Thumanë. Papa Francesku, u lut nga sheshi San Pietro për popullin shqiptar, viktimat e tërmetit dhe familjet e tyre.

Të Fundit