“Ne duam të jemi si të gjithë njerëzit” apeli mes lotësh i motrave

Jemi në Lushnje për të takuar dy motrat Desiana dhe Xhuliana. Ato e kanë të pamundur lëvizjen për shkak të paaftësisë muskulare.

Desiana Bali, 20 vjec, tregon, se që prej vitit 2011 ka humbur këmbët dhe nuk mund të lëvizë. Ajo tregon, se dalin nga pak, por jetojnë në kat të dytë dhe e kanë shumë të vështirë ngjitjen dhe zbritjen me karrocë. Sëmundja ia preu në mes ëndrrën për t’u bërë gazetare.”Stop” pasi dëgjoi historinë e dhimbshme të dy motrave, u dhuroi një motorr elektrik.

Të Fundit