Ndërtuesi i merr 32 mije Euro e nuk i bën kontratë: Po ia ruaj unë si roje!

Në vitin 2007, z.Qazim Cerangu porositi një apartament te shoqëria e ndërtimit “Elbavo shpk” me administrator Bashkim Haxhiu, të cilin e ka edhe shok.Apartamenti kushtonte 90 000 euro.Me noteri, ndërtuesi mori 31 500 euro dhe shumat e tjera, kur të merrej leja e ndërtimit dhe kësti i fundit, kur të mbaronte objekti.Për vite me radhë nuk u konkretizua asgjë. Më në fund, në vitin 2022 ndërtuesi merr leje për të ndërtuar një pallat pranë Bulevardit të Ri në Tiranë, por denoncuesi pretendon, se ai po e shmang dhe po e gënjen.Pas komunikimit tonë me ndërtuesin, ky i fundit premton, se kontrata do të nënshkruhet me denoncuesin.E në fakt kontrata e porosisë u nënshkrua, falë ndërhyrjes së emisionit Stop, sic pohon Qazim Cerangu, pasi prej vitit 2007 nuk ishte bërë asgjë.

Të Fundit