Opozita proteston te Kryeministria, Rama i vë këngën e fëmijëve!

Të shtunën opozita mbajti një protestë kundër qeverisë, protestë e cila është premtuar të përsëritet sërish sot.Pas këtij tubimi, kryeministri Rama postoi në rrjetet sociale një video me pasojat e grumbullimit opozitar dhe pastrimin, që iu bë godinës së kryeministrisë. Videon e tij Rama e shoqëroi me këngën :macja do të lahet”.

Të Fundit