Ndahet me një fëmijë nga burri, martohet për herë të dytë por nuk e lënë fatkeqësitë rehat!

Zamira Xhelilaj tregon, se në vitin 2019 është larguar nga shtëpia e bashkëshortit, me të cilin ka edhe një fëmijë. Ajo ka hapur një proces gjyqësor për divorc dhe Gjykata e Shkallës së Parë në Fier ia la asaj kujdestarinë e fëmijës, duke caktuar dhe takimet me të atin. Babai i fëmijës nuk ishte dakord me gafikun e takimeve dhe apeloi vendimin. Prej vitit 2019 pritet vendimi i Apelit. Pas ndarjes, Zamira u lidh me një tjetër burrë me të cilin solli në jetë një fëmijë. Por meqë divorci nuk ka përfunduar, qytetarja rezulton me mbiemrin e bashkëshortit të parë dhe rrjedhimisht edhe fëmija me burrin e dytë, mori mbiemrin e burrit të parë.Ne mësuam, se cështja ka shkuar në shkurt të vitit 2023 në tavolinën e gjyqtares Elona Mihali. Në këtë moment bëmë një kërkesë për përshpejtimin e cështjes, pasi moszgjidhja e martesës, ka sjellë pasoja të tjera.

Të Fundit