“Model artizanal, i punuar me dorë”, Rama i bën dhuratën e veçantë kryebashkiakes së Berlinit

Kryeministri Rama zhvilloi një vizitë zyrtare në Berlin. Mes shume takimeve, në axhendën e Ramës ishte dhe një vizitë në bashkinë e Berlinit. Rama i dhuroi kryebashkiakes së Berlinit një palë këpucë në miniaturë, duke thënë, se ato ishin tërësisht artizanale dhe autentike shqiptare.

Të Fundit