Ministria e Arsimit indiferente per universitetin fantazem “Epitech Albania”-Stop-24 Shkurt 2021 – Stop
Të Gjitha

Ministria e Arsimit indiferente per universitetin fantazem “Epitech Albania”-Stop-24 Shkurt 2021

Për problemin e Universitetit “Epitech Albania” u drejtuam në Ministrinë e Arsimit dhe u lidhëm me ish juristin, që është marrë me procedurat, Erzen Tola, që sot ka pozicionin e drejtorit të përgjithshëm.Zoti Tola na jep një përgjigje absurde, duke thënë, se MAS nuk ka mekanizma kontrolli, pasi në këtë rast këmi të bëjmë me një marrëdhënie kontraktuale midis studentit dhe Epitech.
Specialisti Ndricim Mehmeti shpjegon, sesi duhet të veprojë MAS me studentët e “Epitech Albania”, që nuk janë pajisur me numër matrikullimi, në këtë institucion arsimor të paakredituar.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *