Mesazhi poetik i Metës/ Sa i njohim datat e rëndësishme-Stop-23 Mars 2021

Gjatë fundjavës, në ditën ndërkombtare të poezisë, presidenti Meta përshëndeti me një pjesë nga poezia e Fan Nolit, “Anës lumenjve”, pikërisht në pjesën, ku bëhet fjalë për kryengritje.Dje ishte dita e Sulltan Novruzit dhe në kemi pyetur qytetarët, sesi i kanë marrëdhëniet me datat historike. Nuk mungojnë përgjigjet plot humor për shumë data të rëndësishme, apo të tjera “të shpikura” prej nesh.

Të Fundit