Meme per qeverine/ Rama dhe Ahmetaj si “Timon dhe Pumba”

Në studio komentohet nje meme, ku shfaqen kryeministri Edi Rama dhe ministri Arben Ahmetaj si filmi vizatimor “Lion King”. Nuk mungojnë batutat në studio.

Të Fundit