Me libër e tharëse flokësh në protestë para bibliotekës kombëtare 2 korrik 2018

Në 2 korrik 1990 shqiptarët vërshyen në dyert e ambasadave, duke carë murin e izolimit komunist. Plot 28 vjet më vonë, qytetarët shqiptarë protestojnë për shembjen e teatrit kombëtar dhe përmbytjen e bibliotekës kombëtare.Renaldo ishte me libër dhe tharëse flokësh, për të pasqyruar protestën e të shtunës të shoqërisë civile, për përmbytjen e bibliotekës dhe dëmtimin e 12 mijë titujve nga fondi i saj.

Të Fundit