“Me kë fiton Elbasani me arsimin apo filxhanin”, Rama ironizon opozitën: Duka ka dalë me flamurin amerikan dhe me partinë që ka në garazh!

Kryeministri Edi Rama në konferencën e tij për mediat ka bërë një krahasim në lidhje me emrat e kandidatëve të koalicionit opozitar dhe emrave të kandidatëve të PS-së.

“Më kë fiton Durrësi, me çfarë ka barku nxjerr bardhaku, shiko Duka që ka dalë me flamurin amerikan dhe me partinë që ka në garazh, si makinat me autobomba që i thotë Lulit o më fut në listë ose të erdha bashkë me bombë në SHQUP. Me kët fiton Kavaja me Etilenin që ka bërë një rrugëtim pa i ndarë studimet dhe që nuk pranojë asnjë post për të Shkuar në Haward, apo me Gridare, gridare oooo.

 Po Shkodra me kë fiton, një gjë që meriton është një foto me ngjyra se është i vetmi në atë skuadër, shkodranët kanë një zgjedhje le ta bëjnë.

Me kë fiton Elbasani me arsimin apo me Filxhanin. Shërbëtori Publik i bashkisë Londër dhe i Arratisuri i bashkisë Kamzës. Korça me kë fiton me zonjën majtas apo me lakuriqin majtas.”, ka thënë Rama.

 

 

Të Fundit