Mashtron dy kushërinjtë për punësim në Gjermani/ Stop i ndihmon të marrin lekët

Na fund të janarit transmetuam rastin e dy kushërinjve, të cilët ishin mashtruar nga shtetasja Verjana Gega e “Perla Agency”. Ajo kishte shpallur një njoftim për vende pune me kontratë në shtetin gjerman, në profilin e ndërtimit, në vitin 2018.Emiljan Vrapi, së pari, u interesua dhe i dha zonjës Gega 1800 euro, ndërsa ajo i premtoi, se do ta ndihmonte atë, të lidhte një kontratë pune.Nëse nuk do ta fitonte vendin e punës, apo të drejtën për vizë, Verjana Gega premtoi kthimin e shumës. Pre e mashtrimit ra edhe kushëriri i Emiljanit, Alban Kodra.Ai pagoi 1650 euro dhe nuk vajti në Gjermani e nuk mori paratë.Verjana u tha të rinjve njëherë, se kishte bashkëshortin rëndë me covid e më pas babain.Pas transmetimit në “Stop”, Emiljano Vrapi thotë, se ai dhe kushëriri i tij kanë marrë shumën e plotë, që i detyrohej Verjana Gega, 3450 euro.

Të Fundit