Macja akrobate, hap dhe mbyll deren e shtepise

Një mace hidhet dhe hap derën e shtëpisë, duke përdorur akrobacitë e saj. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në studio në emisionin e sotëm, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit