Lajmi që po bën xhiron e rrjetit/ Fidel Castro mund të jetë babai i kryeministrit kanadez Justin Trudeau?

Në skutat më të errëta të internetit qëndron një teori sa e çuditshme aq edhe shqetësuese: se babai i vërtetë i kryeministrit kanadez Justin Trudeau është diktatori i ndjerë kuban Fidel Castro.

Teoria shpërbëhet vetëm pas një vështrimi të përciptë të provave historike, por ajo vazhdon vetëm për një arsye:

Pamja e Justin Trudeau është jashtëzakonisht e ngjashme me atë të diktatorit të ndjerë kuban.

Por kjo nuk është arsyeja e vetme, duke qenë se nëna e Justin, Margaret, ishte një mike personale e Kastros, dhe kjo ka rezultuar në edhe më shumë spekulime dhe kjo është më se të kuptueshme.

Por, Trudeau nuk është ‘fëmija i dashurisë’ i një vajze të bukur kanadeze dhe një diktatori kuban dhe The New York Post pretendon të ketë gjetur të gjitha provat.

Fillimisht, Justin Trudeau me të vërtetë, me të vërtetë, me të vërtetë duket si Fidel Castro.

Nëna e Justin Trudeau, Margaret, e njihte personalisht Kastron dhe familja Trudeau i ka lavdëruar më shumë se një herë Kastro-t.

Por, së pari, le të kujtojmë se babai i Justin Trudeau, Pierre – gjithashtu kryeministër kanadez – i ngjante shumë Kastros.

Së dyti, Trudeau lindi në ditën e Krishtlindjes së vitit 1971, që do të thotë se ai u ngjiz vetëm disa javë pasi prindërit e tij u martuan. Trudeau nuk u takua me Fidelin deri në vitin 1976, kur Justin ishte 5 vjeç.

E fundit dhe më e rëndësishmja, Margaret Trudeau nuk njihet për mbajtjen e sekreteve.

Librat e saj të shumtë autobiografikë janë të mbushur me detaje tejet personale rreth jetës së saj.

Pra, me shumë mundësi kryeministri kanadez nuk është djali i ish-diktatorit kuban Fidel Kastro.

Bota mund të qëndrojë e qetë dhe ky fakt mund të vazhdojë të popullojë skutat më të errëta të internetit.

Kur merr parasysh sa tërheqëse janë të gjitha detajet rreth kësaj historie, mbase ajo vërtetë e meriton një vend, në skutat më të thella të fantazisë tonë.

Të Fundit