“Laj gojën njëmijë herë kur flet për Enverin” veteranët ‘acarohen’ me gazetarin

Të dielën më 16 tetor ishte ditëlindja e ish-diktatorit Enver Hoxha. Ne ishim në varreza, aty ku komunistë dhe nostalgjikë të sistemit monist, shkuan të nderonin idhullin e tyre.

Të Fundit