Korce/Prokurori zvarrit hapur hetimin per pasurine e ish funksionarit – Stop – 15 Dhjetor 2020

Vepra penale mbi pastrimin e parave, qërëndon mbi ciftin Skupra, ka më shumë se 3 vjet që është në hetim në Prokurorinë e Korcës nga prokurori Gentian Stoja. Por ky i fundit haptazi ka zvarritur hetimin, duke pasur parasysh, që për këtë pasuri, ai duhet të verifikonte deklaratën e pasurisë së familjes Skupra,pasi Kristaqi ka qenë funksionar publik.Një rast të kohëve të fundit në Shkodër, u arrestuan 12 veta për dhënie parash me fajde, ndërsa për prokurorin e Korcës, Gentian Stoja, kjo vepër haptazi po favorizohet dhe bie erë korrupsion.

Të Fundit