“Kërkoj një grua…” keqkuptohet shqiptari në Greqi, mes hallesh i vijnë dhe kerkesa për martesë!

Vasil Ilia, tregon, se ka nënën 89 vjec, të sëmurë dhe të paralizuar prej 8 vjetësh. Duke qenë se nuk po gjen një zonjë, për t’u kujdesur për të moshuarën, Vasili ka ardhur nga Greqia, për ta marrë me vete dhe i bën nënës kartën e identitetit. Mezi arrin, që ta cojë nënën te zyrat e Aleatit. Tani që duhet të marrë dhe pasaportën në polici, nuk mundet më ta cojë nënën për ta tërhequr.Në fakt 89 vjecarja jeton në një pallat, që ndodhet në Laprakë, në njësinë numër 11, me parkime para dhe me ferra të lëna ta prerë nga shërbimet publike.Shkojmë te banesa e të moshuarës Panaja Ilias dhe ajo dergjet në krevat, e pamundur për t’u ngritur.Për këtë problematikë, gazetarja e “Stop” flet me drejtorin e Policise Tiranë, Tonin Vocaj dhe ky i fundit pasi bisedon dhe me “Aleat”, zgjidh në mënyrë administrative rastin, duke ia dorëzuar të birit pasaportën e të moshuarës.

Të Fundit