18-vjeçarja e divorcuar: Marr borxh, nuk ia dal as të blej qumësht për djalin

Jemi në Kombinat, pasi Ilda Rryçko 18 vjec, nënë e një foshnjeje 5 muajsh, ka kërkuar ndihmën tonë. Ajo tregon, se eshtë divorcuar nga bashkëshorti dhe jeton te prindërit e saj. Por Ilda nuk ka të ardhura për të mbajtur beben e saj të sëmurë. “Stop” dhe “Fundjavë Ndryshe” ndihmojnë 18 vjecaren me ushqime, veshmbathje dhe pampers. Ndërsa qytetari Gëzim Beka i dhuron 100 euro.

Të Fundit