“Ke shtëpinë e prindërve” tërmeti i shemb shtëpinë, e përjashtojnë nga rindërtimi!

Jemi në Kombinat, ku qytetari Elvis Vladi, bleu me kredi një apartament, me ndihmën edhe të prindërve. Por pas tërmetit shtëpia e tij u shpall e pabanueshme. Për dy vjet Elvisi u trajtua me bonus qiraje dhe në maj 2022 e lajmërojnë, se nuk përfiton banesë, pasi i rezulton një tjetër. Bëhet fjalë për një vetëdeklarim të të atit në vitin 2005 për një shtëpi private.Pas ndërprerjes së bonusit të qirasë Elvisi me bashkëshorten janë kthyer te prindërit e të atit.Ne komunikuam me Njësinë Administrative numër 6 dhe punonjësja atje na tregon, që skualifikimin e ka bërë Komisioni I Posacëm në bashkinë e madhe, pasi Elvisit i del një pronë e dytë. Ne morëm kontakt me Bashkinë e Tiranës, ku vlerësimi i Komisionit të Posacëm u quajt një gabim dhe falë këmëbnguljes sonë, u hap dhe njëherë rruga për rishqyrtimin e vendimit të këtij komisioni.

Të Fundit