Kastro Ziso pranon sfiden e Grincit, hypen ne peme!

Në natën e ndërrimit të viteve ne sjellim personazhin e njohur si Grinci, që shkon në qendër të Tiranës, te pema, duke “vjedhur” njerëzit, që bënin foto.Më pas sjellim intervista plot humor me personazhe si Noizy, Soni Malaj, Orgesa Zaimi, Kastro Ziso e Ermal Mamaqi. Ata krijojnë atmosferë festive dhe dhurojnë përmes emisionit “Stop” shporta me produktet e festës.

Të Fundit