Kamera e fshehtë, 100 mijë lekë për rezonancë, në të kundërt muaj pritje. 27 shkurt 2018

Një qytetar ka fëmijën sëmurë dhe drejtohet për në shërbimin e pediatrisë në QSUT. Pasi i rekomandojnë, që fëmija të bëjë rezonancën, i lenë datë për këtë ekzaminim në fund të muajit prill. Në këto kushte, hyn në punë “varianti klasik”. Qytetari i paguan 100 mijë lekë nën dorë infermieres Lazime Pëllumbi. Të tjerat i zgjidh ajo dhe rezonanca realizohet brenda ditës…!!!

Të Fundit