“Ju dhimbsen ju, do t’ju q**e robt” gazetarja zbulon sesi hidhet vaji në rrugë për aksidente!

Në mënyrë të përsëritur transmetohet një lajm për hedhjen e qëllimshme të vajit në rrugën e Prrenjasit.Edhe në redaksinë tonë kanë ardhur ankesa të shumta, për një ngjarje që ndodh në aksin rrugor nga pengu Oil drejt Qafë Thanës. Qytetarët thonë, se në këtë rrugë hidhet vaj, duke rrezikouar jetën e tyre.Pretendimet e qytetarëve lidhen me punonjësit e serviseve dhe karrotrecëve, të cilët, sipas denoncuesve, e hedhin vajin me qëllime përfitimi, që të dëmtohen makinat dhe t’i rregullojnë aty.Me kamera të fshehtë ne takojmë zotërinë e servisit, i cili bën Pazar, për ta cuar makinën në Tiranë dhe më pas sugjeron, që makina ta rregullohet aty. Në rradhë ishin edhe makina të tjera, që kishin rrëshkitur në rrugë dhe kishin ndaluar në servis.Qytetarët shprehen, se i janë drejtuar punonjësve të policisë, por askush nuk mban përgjegjësi. Ne u drejtuam në stacionin e policisë Përrenjas, ku biseduam me komandantin Emin Spaholli. Ky i fundit thotë, se kanë shkuar në vendin e pretenduar për hedhje vaji, por nuk kanë gjetur gjurmë vaji dhe kanë pastruar rrugën. Edhe pse thotë se ka dëgjuar nga kolegët se aty hidhet vaj, përsëri nuk është ndjekur cështja. Në fund kur kryepolici mendon, se e ka mbyllur telefonin, dëgjohet të ofendojë gazetarët me fjalor rruge.

Të Fundit