Intervistat/ Cilen muzike pelqejne shqiptaret?

.Klintoni ka pyetur artistë e qytetarë gjatë një aktiviteti në Amfiteatrin e Liqenit, nëse u mungon muzika dhe ajo tallava, apo teatri dhe aktivitetet e tjera artistike.

Të Fundit