“Iku nga Korça në Amerikë…” çfarë ndodhi me lotarinë amerikane

Nisi sot në mesditë aplikimi për Lotarinë Amerikane, që do të zgjasë deri në 8 nëntor.Ne studio Saimiri dhe Genti komentojne me nota humori aplikimin per lotarine amerikane.

Të Fundit