I rritet paga dyfish brenda ditës, çfarë po ndodh me deputetët!

Kuvendi kaloi dy projektligje të reja që i hapin rrugën rishikimit të pagave për herë të parë në administratën publike që nga vitit 2006.

Përveç administratës janë rishikuar edhe pagat e funksionarëve të lartë dhe titullarëve të institucioneve të pavarura, koeficentët e pagave të të cilëve do të shumëzohen më pagën e re të presidentit prej 425 000 lekësh.

Deputetët zvarritën miratimin e ligjit, që nuk parashikonte rritjen e rrogës për ta dhe minsitrat, por qeveria u dorëzua duke rënë dakord për ndryshimet.

Të Fundit