I bën dhuratë projektin e shtëpise por i vjedh pronën, ja si ja punon vëllai motres mbas krahëve!

Luljeta Musaka tregon për “Stop” sesi e ndërtoi shtëpinë në vitin 1998 dhe si u kujtua vëllai i saj në 2009-ën ta hedhë në gjyq, me pretendimin, se është shtëpia e tij.Konflikti mes tyre kaloi në gjykatë, ku vëllai Arben Musaka, goditi deklarimin e legalizimit në emër të të motrës dhe sipas Gjykatës së Lartë, leja e legalizimit kaloi në emër të vëllait.Kjo e fundit hapi një tjetër proces, duke kërkuar njohjen pronar dhe gjykata i ka njohur 82 % të investimit të shtëpisë. Për këtë arsye,leja e legalizimit qëndroi e pezulluar në Kadastër për 5 vjet, deri në përfundim të gjyqit.Por Kadastra në shkelje të hapur, ka hequr pezullimin e legalizimit, duke hipotekuar pronën në emër të vëllait Arben Musaka. Zëvendësdrejtori Indrit Osmani, ngre supet dhe thotë, se këtë kompetencë e ka drejtori.Ky i fundit, Mariglen Disha, premton ta takojë denoncuesen, por gënjen e shmanget, pasi nuk mund të justifikojë aktin e tij.

Të Fundit