Hitparade i absurdit shqiptar-Stop-16 Prill 2021

Liqeni i Rroskovecit është i mbytur ngaa mbeturinat. Një prrua është rrethuar dhe “privatizuar”.Në rrugën e Kombit një makinë po tërheq një karrocë, që mban një gomar. Për shkak të tubacionit të shpuar në Shkozet, në zonë është krijuar një shatrivan i ri. Janë këto disa video, që transmetohen dhe komentohen në studion e “Stop”.

Të Fundit